Franta mimozemšťan

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Pokojný život malej moravskej dediny naruší zvláštny úkaz. Amatérsky astronóm Blažej (Filip Březina) je presvedčený, že je tu návštevník z vesmíru. Lenže nikto mu neverí. Starosta Picek (Vasiľ Fridrich) má plné ruky práce s dotáciami a miestna policajtka Marková (Erika Stárková) rozbieha pátranie po ukradnutej cisterne. Prečo sa však sused Franta (Jakub Prachař) zrazu správa čudne? Akoby ho niekto vymenil! Celá dedina tvrdí, že Franta bol vždy tak trochu z inej planéty, ale toto správanie je príliš aj na jeho manželku Boženu (Tereza Ramba). Keď sa v dedine objaví Rebeka (Kateřina Marie Fialová) a za ňou neúprosný generál Sokol (Jiří Langmajer), miestni obyvatelia sa rozhodnú prísť záhade na koreň. Po svojom!

Komédia Franta Mimozemšťan využíva mierne absurdný príbeh na hru so situáciami, ktoré si nevieme vysvetliť, možno sa ich aj bojíme, ale musíme nájsť spôsob, ako sa s nimi vyrovnať.

Dĺžka podujatia: 101 minút
Rok výroby: 2023
Dátum lokálnej premiéry: 21. apríl 2024

Franta mimozemšťan

Réžia: Rudolf Havlík • Hrajú: Jakub Prachař, Tereza Ramba, Filip Březina, Kateřina Marie Fialová, Erika Stárková, Jiří Langmajer, Leoš Noha